Čekání na Developer_Direct od Xboxu si můžeme zkrátit další spekulací. Tvrdí se, že na očekávané akční adventuře Indiana Jones pracuje více studií. Vedoucímu týmu MachineGames (novodobé díly Wolfensteina) mají pomáhat autoři série Doom z id Software, tvůrci The Evil Within a Hi-Fi Rush z japonského Tango Gameworks a dokonce i vývojáři Halo Infinite z 343 Industries.

Tato spolupráce naznačuje, že se divize Xbox Game Studios mění v rodinný tým, kde si všichni pomáhají. Ano, někteří (jako náš Cvrnda) mohou oponovat, že Bethesda je samostatná, ale všechna studia Microsoftu od nového roku spadají pod Matta Bootyho, včetně Bethesdy a Activisionu Blizzard. Tento styl razí také v konkurenční divizi PlayStation Studios. Spekulace se objevila ve videu Riskit4theBiskit v čase 1:29:03.

Developer_Direct se koná ve čtvrtek 18. 1. 2024 od 21 hodin našeho času. Originální příběh slavného archeologa má dostat více než 10 minut prostoru. Prezentaci doplní atmosférická akce Senua’s Saga: Hellblade 2 od Ninja Theory, akční fantasy RPG Avowed od Obsidianu a historická strategie Ara: History Untold. Spekuluje se rovněž o oznámení remasterované kolekce Gears of War.