Společnost Focus Home Interactive oznámila datum vydání Curse of the Dead Gods. Nová roguelike akce dorazí 23. 2. letošního roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Datum vydání jsme se dozvěděli z krátkého videa, které vám ukáže, co můžete od hry očekávat. Curse of the Dead Gods mohou znát hráči na počítačích. Titul byl před rokem spuštěn v předběžném přístupu na Steamu. Od hráčů má velmi kladné recenze. Ti si přitom mohli zahrát jen zhruba třetinu finálního obsahu. Plná verze obsáhne navíc další režimy, chrámy, nepřátele, zbraně a další věci. Původně měla dorazit do konce minulého roku.

Vývojáři z nezávislého studia Passtech Games připravili hráčům výlet do chrámu se spoustou monster, jam, pastí, a dokonce i bohů, kterým se budou muset postavit.

„Vaše chamtivost vás povede k smrti, ale to není únik. Stanete, abyste znovu bojovali a pokusili se dostat dál. Čekají vás bitvy s hordami nepřátel ve tmě, jeskyně plné pastí a tajemství všeho druhu. Sbírejte mystické relikvie a doplňujte arzenál zbraní, abyste se stali nezastavitelnými. Jen pozor na silné kletby, které jsou dvojsečným mečem,“ lákají tvůrci na Curse of the Dead Gods.