Takovou šanci umí zahodit pouze Rockstar. Grand Theft Auto V dnes oslavuje 10 let od vydání na PlayStation 3 a Xbox 360. Od té doby se z gangsterské akce stal hit, který se rozšířil na další moderní platformy a dohromady prodal více než 185 milionů kusů. Známé studio ale nevyužilo příležitost k plnohodnotnému představení nového GTA. Místo toho přineslo hráčům trojici oblečků do GTA Online a poděkovalo na sociálních sítích.

„Dnes, v den oficiálního 10. výročí Grand Theft Auto V, bychom vám, našim hráčům, rádi poděkovali za vaši neuvěřitelnou podporu v průběhu let,“ píše Rockstar a vyzdvihuje svou úžasnou komunitu, jež je důvodem, proč se GTA V podařilo přežít několik generací konzolí. Připomíná také aktualizace pro GTA Online s novými funkcemi a obsahem.

„Obrovské poděkování od nás patří všem, kteří kdy hráli, streamovali, tvořili nebo sdíleli zážitky ze světa Los Santos a Blaine County,“ dodal Rockstar a zdvihl pomyslnou číši na mnoho dalších společných dobrodružství.

Někteří v poděkování mezi řádky najdou odkazy na stále se blíží oficiální představení Grand Theft Auto 6, nové kapitoly, která minulý rok unikla na internet ve formě videí z raného vývoje. Pod příspěvkem se pochopitelně objevily dotazy, kde je trailer na GTA 6.

Ptáte se, kdy může Grand theft Auto 6 vyjít? Dle náznaků od společnosti Take-Two Interactive to vypadá na fiskální rok 2025, jenž začíná 1. 4. 2024 a končí 31. 3. 2025.