Vývojáři ze studia Teyon splnili slib a vydali novou aktualizaci pro RoboCop: Rogue City. Do detektivní střílečky přidává New Game Plus, novou obtížnost nazvanou There Will be Trouble a menší překvapení.

Díky New Game Plus se můžete po dohrání znovu vžít do těžkopádné role RoboCopa s dovednostmi a vylepšeními odemčenými v předchozí hře. Jako bonus na vás bude čekat zlatá verze zbraně Auto-9.

Pokud budete hledat větší výzvu, tak je pro vás určena obtížnost There Will be Trouble. Ta zajistí, že vám nepřátele dají více zabrat. Kromě toho aktualizace opravuje některé chyby, včetně správné aktivace režimu střelby po opuštění místnosti a zmizení pravé ruky.

Aktualizace je dostupná pro PC. Během dnešního dne by se měla objevit na konzolích. RoboCop: Rogue City vytvořilo polské studio Teyon, které má za sebou Terminator: Resistance nebo Rambo: The Video Game. Vývoj trval tři roky a v plánu není žádný dodatečný obsah. Autoři by rádi v budoucnu pracovali na dalších hrách podle známých filmových značek.