Je to už rok, co se na naše stroje dostala povedený souls-like titul inspirovaný příběhem o Pinocchiovi Lies of P. K této příležitosti na X promlouvá k fanouškům režisér hry Jiwon Choi. Mimo jiné láká i na připravované DLC a pokračování.

Zatímco přežíváme horko nejteplejšího léta v Koreji a poctivě pracujeme na nadcházejícím DLC, vaše nekončící podpora a láska nás motivují rozšiřovat svět Lies of P,píše Choi. Říká, že jeho cílem je vytvořit hru, kterou si hráč užije a že z toho cíle nikdy neslevil.

Pro DLC k Lies of P a sequelu chceme udělat lépe, co jsme už udělali, a vylepši oblasti, kde je prostor pro růst. Možná to zní jednoduše, ale já si myslím, že držet se základů rozhodně není lehké,“ pokračuje režisér. Chválí i svoje kolegy z Team NOUGH a ROUND8 Studio.

Je vtipné, jak pomalu se čas vleče, když jako hráč čekám na vyhlíženou hru, ale letí rychle, když na jedné pracuji,“ glosuje Jiwon Choi. Na závěr svého dopisu fanouškům přikládá nový obrázek ze zmíněného DLC a skoro čtyřminutovou skladbu z jeho soundtracku.

Lies of P vyšlo pro poslední dvě generace PlayStationu a Xboxu, stejně tak pro PC. Pokud jste hru za ten rok ještě nevyzkoušeli, může vás přesvědčit naše recenze.