Fanoušci Remnant 2 se mohou těšit na závěrečné rozšíření. Dodatečný balíček The Dark Horizon má datum vydání, detailnější popis a trailer lákající na návrat do N'Erudu.

Společnosti Gunfire Games a Arc Games jako datum vydání stanovily 24. září/septembera letošního roku. Ve třetím DLC do střílečky inspirované žánrem soulslike dorazí příběh odehrávají se v nekropoli N'Erud, kde hráči objeví tajemné místo zakonzervované v čase, kde se o mimozemské zemědělské plochy starají roboti místo dávno zemřelých obyvatel.

„Čas však vše kazí a umělá inteligence a robotické výtvory číhají na každém kroku, zatímco cestovatelé pátrají po tajemstvích kolosální entity, která obzor ovládá. V nové příběhové linii musí hráči odhalit tajemství uvnitř světa nekropole N'Erud,“ uvádějí vývojáři a lákají do tohoto nového světa, kde nebudou chybět nové dungeony a výzvy.

DLC doprovodí bezplatná aktualizace. Ta přidá režim Boss Rush a různá vylepšení. Režim Boss Rush si můžete vyzkoušet sami, stejně tak online. Na výběr jsou tři obtížnosti: první se třemi bossy, druhá se sedmi bossy a třetí s devatenácti bossy.