Společnost Sony vydala půlminutovou reklamu na God of War Ragnarök, která se zaměřuje na PlayStation 5 verzi. Také potvrzuje, že se konzole bude prodávat v balíčku se závěrečným severským dobrodružstvím Krata a jeho syna.

God of War Ragnarök vyjde 9. 11. tohoto roku s českými titulky na PS5 a PS4. Na PlayStation 5 hra poběží v rozlišení 4K, bude využívat haptickou odezvu a adaptivní spouště ovladače DualSense, stejně tak 3D zvuk.

V doprovodné tiskové jsou informace detailnější:

Ohromující grafika: Přepínej mezi plným 4K rozlišením s cílovou frekvencí 30 snímků za sekundu a dynamickým rozlišením přepočítaným na 4K s cílovou frekvencí 60 snímků za sekundu. Kochej se nádhernými světy, kterými cestuješ a které ožívají díky úžasnému výtvarnému zpracování a úchvatnému smyslu pro detail. Podívej se na vylepšené odrazy, osvětlení a stíny, stejně jako na zvýšené geometrické detaily a vylepšený deformovatelný sníh.

Rychlé načítání díky SSD: Vrať se do akce rychleji než kdykoli předtím; vysokorychlostní disk SSD konzole PS5 tě po smrti nenechá dlouho čekat na vzkříšení. Vychutnej si zkrácenou dobu načítání z kontrolních bodů ve hře nebo při rychlém cestování.

Integrace bezdrátového ovladače DualSense: Vnímej naplno svou cestu severskými říšemi díky funkcím pohlcující haptické odezvy a adaptivních spouští.

Plně optimalizováno pro 3D zvuk: Ponoř se do jedinečné zvukové krajiny Devíti světů, kde se zvuky odrážejí a ozývají v celém prostředí. Využij vysoce přesného prostorového zvuku k lokalizaci nepřátel blížících se z jakéhokoli směru, včetně prostoru nad i pod tebou.