V září hráči v Red Dead Online našli NPC postavy, které vypadaly jako zombíci, měly vybledlou kůži, zářící oči a roztrhané šaty. Komunita se domnívala, že Rockstar Games připravuje masivní aktualizace ve stylu strašidelného Undead Nightmare z prvního dílu. Jak se ale právě ukázalo, nic takového nás alespoň prozatím nečeká. Místo nového eventu totiž přicházejí strašidelné masky v rámci oslav Halloweenu. Stačí si zajít za Madam Nazar a každá ze tří speciálních rolí obdrží jednu exkluzivní variantu masky: Bounty Hunteři dostanou Creature masku, Tradeři mají Swine masku a Collectoři zase Masquerade masku.

To není vše. Hráči Red Dead Online, kteří si do 12. prosince 2019 zahrají GTA Online, mají nárok ještě na exkluzivní Slaughter masku. Pokud by vám to nestačilo, tak začal nový Legendary Bounty. Vztahuje se na Philipa Carliera, který se skrývá v Lagrasu a je závislý na narkotikách. Prý je nadpřirozeně nebezpečný, tak pozor na něj. Dříve byl zaměstnancem Lemoyne Trading Company, před dvěma lety ale zavraždil své kolegy a ukradl peníze. Pokud se vám ho podaří dostat, můžete si poté lov zopakovat na vyšší obtížnost.

Samozřejmě nechybí ani speciální akce pro získání dalších zkušenostních bodů, tak se nezapomeňte v Red Dead Online zastavit.

Red Dead Redemption 2 je dostupné ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze dorazí 5. listopadu v rámci Rockstar Game Launcheru a Epic Games Store. Na Steamu se hra začne prodávat v prosinci.