Akční plošinovka Ratchet & Clank: Rift Apart se blíží zážitku nové generace, shodují se zahraniční novináři, kteří měli možnost si nadcházející PlayStation 5 exkluzivitu zahrát.

Redaktoři chválí prostředí a hratelnost, která je patřičně rozmanitá, stejně tak animace. Ty mají být velmi dobře zpracovány. Celkově má studio Insomniac Games důmyslně využívat hardware PS5 a přinést hru bez kompromisů, aby šlo o nejlepší verzi dobrodružství Ratcheta a Clanka.

Přečtěte si také: Ratchet & Clank: Rift Apart vypadá jako zábavná akční skákačka pro každého

Do nových světů se máme dostat mrknutím oka díky rychlému SSD disku. Tohle rychlé cestování má zapadat do hratelnosti, kterou dále podporuje téměř nepřetržitá akce s pořádně rozsáhlým arzenálem zbraní.

Třešničku na lahodném dortu má tvořit trojrozměrný zvuk, plné využití možností ovladače DualSense s haptickou odezvou a adaptivními spouštěmi a grafické zpracování, které se podobá filmům Pixaru.

Pokud vás zahraniční novináři navnadili, tak se podívejte na řadu gameplay záběrů a nezapomeňte, že Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde 11. 6. letošního roku na PlayStation 5, chybět nebudou české titulky.