V noci z neděle na pondělí jsme se dozvěděli smutnou zprávu. Ve věku 45 let po dlouhém boji s rakovinou zemřela uznávaná herečka Annie Wersching. My hráči ji známe díky vynikajícímu výkonu v roli Tess Servopoulos z videohry The Last of Us z roku 2013. Ve světě filmů a seriálu je známá rolí Renee Walker ze seriálu 24 a Leslie Dean z Marvel's Runaway.

Werschingové byla rakovina diagnostikována v roce 2020, přesto pokračovala ve své herecké kariéře a objevila se ve filmech Star Trek: Picard, Zelenáč a Rekrut. Diváci mohou herečku znát také z Božský Bruce nebo Upíří deníky.

„V duši této rodiny je dnes obrovská díra. Zanechala nám však nástroje, jak ji zaplnit. Našla zázrak v těch nejjednodušších okamžicích. K tanci nepotřebovala hudbu. Naučila nás nečekat, až si nás dobrodružství najde. ‚Vydejte se ho najít. Je všude‘,“ uvedl její manžel a herec Stephen Full.

Neil Druckmann, spolutvůrce hry The Last of Us, na Twitteru napsal: „Právě jsem se dozvěděl, že zemřela moje drahá přítelkyně Annie Wersching. Právě jsme ztratili krásnou umělkyni a lidskou bytost. Mám zlomené srdce. V myšlenkách jsem s jejími blízkými. Pro její rodinu byla uspořádaná finanční sbírka.“

Podívejte se na video ze zákulisí snímání pohybu (motion capture) do hry The Last of Us: