Sneak peek, který jsme zmínili v jednom z našich článků před nějakou dobou, se nakonec stal pravdou. Opravdu se novou lokací pro další operaci stává Austrálie. Na povrch vyplul název operace a informace ohledně dvou nových operátorů.

Čtvrtý rok, sezóna 1. To jsou údaje nové operace s názvem Burnt Horizon. Nacházíme se na samotě se starými zaprášenými motely a servisními stanicemi. Jedná se o mapu střední velikosti, takže nebude těžké se v ní vyznat. Podle asistenta designu Rainbow Six Siege jménem Jacques Wong je mapa postavena tak, aby navodila styl gameplaye, který měli v minulosti hráči v oblibě. Hlavní je, ostatně jako vždy, vaše domýšlivost a kreativita, jelikož se v budovách nachází spousta výhodných zkratek, ač skrz patra, či skrze veškeré zdi uvnitř.

Co se týče nových SASR operátorů jménem Mozzie a Gridlock, jako vždy se zpřístupní jeden útočník a jeden obránce. Útočníka popsali vývojáři jako „stoický útočník, který tam je prostě jen aby práci dotáhl do konce“ a obránce jako „rychle reagujícího obránce, kterého žene dopředu hlavně zabíjení a sláva“.

Operace Burnt Horizon bude plně odhalena 17. února 2019 při události Rainbow Six Siege Invitational v Montréalu. Živý přenos můžete sledovat přes jejich oficiální Twitch kanál.