Jak to vypadá, Sony si chce nadále udržet vedoucí pozici ve své předplatitelské službě. Několik posledních měsíců jsme si totiž mohli užít hned několik skvělých her, mezi které patří například Vampyr, Fall Guys nebo Middle-Earth: Shadow of War. S novým rokem nám ale přichází další nabídka pro PlayStation Plus.

Začněme lidožravým žralokem - tím se totiž stanete v titulu Maneater, který si osvojuje i jednoduché RPG prvky. Vaším úkolem bude postupně se vyškrábat, v tomto případě spíše prokousat zástupy lidí na vrchol potravinového řetězce a prozkoumat rozsáhlý a rozmanitý svět. Bojovat budete i s ostatními predátory a narážet budete i na lidské nepřátele. Maneatera je určen pouze pro PS5.

Dále se můžeme těšit na příběhové RPG Greedfall z produkce studia Spiders, které mnozí označili za černého koně minulého roku.

A čím jiným zakončit článek, než obávanou mladou hledačkou pokladů? Dle mého jedno z nejlepších a taky největších dobrodružství Lary Croft jsme si mohli užít již v roce 2018 a stálo to za to. Dost pěkná grafika, kterou podtrhuje i skvělý soundtrack. Toulat se budete jak po tropickém ostrově, tak na Sibiři. Lepší završení nové trilogie Tomb Raider jsme si jako fanoušci snad ani nemohli přát. V Shadow of the Tomb Raider na vás čeká temnější akčnější dobrodružství.

Tyhle tři hry budou dostupné od 5. 1. do 1. 2. 2021.

Nutno připomenout, že si ještě můžete stáhnout tituly za prosinec/december. V nabídce je battle royale Worms Rumble, multiplayerovka Rocket Arena a čtvrtý díl série Just Cause.