Pouhých 24 hodin stačilo k tomu, aby první trailer na Grand Theft Auto 6 překonal hranici 100 milionů zhlédnutí. Jde pouze o oficiální video na YouTube přímo od studia Rockstar Games. Nepočítají se do toho další verze od jiných kanálů.

Stačilo několik dalších hodin a video překonalo celkový počet zhlédnutí prvního traileru GTA 5, který byl publikován před 12 lety. Není divu, že trailer na GTA 6 je nejsledovanějším videoherním trailerem za prvních 24 hodin, potvrdila Guinessova kniha rekordů. Chybělo málo, aby šlo o celkově nejsledovanější video na YouTube za prvních 24 hodin. Rekord drží Dynamite od K-Popové skupiny BTS se 108 miliony zhlédnutí za jeden den.

Pokud by se první trailer na GTA 6 chtěl stát nejsledovanějším videoherním videem na YouTube, tak musí překonat Subway Surfers. Tenhle mobilní hit od roku 2012 nasbíral 361 milionů zhlédnutí. Nicméně video mělo zaplacenou reklamu.

Na trailer GTA 6 reagoval i LeBron James. Americká basketbalová hvězda je dlouholetým fanouškem gangsterské série od Rockstaru. LeBron na sociální síti X napsal, že Grand Theft Auto VI vypadá neuvěřitelně. Příspěvek sdílel Rockstar a překročil 16,6 milionu zobrazení.

Grand Theft Auto VI vyjde v roce 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. O PC verzi Rockstar opět nemluví.