Společnost Hashbane Interactive zveřejnila dlouhé video z hraní first-person akce Instinction, která zve hráče, aby se vypravili do prehistorického světa a snažili se přežít ve společnosti nebezpečných dinosaurů.

Záběry ukazují první minuty z hraní. Akce je tady velmi málo. Hlavní hrdinka Izzy se probudí zmatená v bujném lese a začne prohledávat okolí a sbírá suroviny. Osobně se nemohu dočkat, až uvidím dinosaury zblízka.

Pokud vám to přijde nudné, tak v dohledné době by měla být zveřejněna další dvě videa. Druhá část se zaměří na některé soubore s dinosaury, zbraně, herní mechanismy a některé lidské tábory. Třetí poodhalí zničitelné prostředí a další mechaniky.

Instinction je akční dobrodružství z první osoby. Kromě snahy přežít a bojů nabídne také environmentální hádanky. Těšit se můžete na 24 druhů dinosaurů, bujnou džungli a intenzivní souboje.

Vývojáři mají v plánu ve třetím čtvrtletí letošního roku spustit alfa verzi pro PC. Plná verze by měla být na konci roku 2024 nejen pro PC, ale také pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.