Společnosti 505 Games a One More Level zveřejnily první koncepty z Ghostrunner 2. Potvrzují, že hra, která byla oznámena v květnu 2021, nadále žije. Fanoušci měli po právu o pokračování oblíbené jedničky strach. I když, autoři se nejprve zaměřili na rozšíření Project Hell pro první Ghostrunner, které vyšlo v březnu tohoto roku na PC a konzole PlayStation a Xbox. Je tak otázkou, kolik je hotového z druhého dílu.

První artworky potvrzují, že Ghostrunner 2 zachová sugestivní kyberpunkovou atmosféru předchůdce. Vidíme také návrhy postav.

Zatím připomeňme, že vývoj probíhá pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Dle nejnovějších informací máme s vydáním počítat na konci roku 2023. Marketing se rozběhne na jaře.

„Máme velkou radost z budoucího příchodu hry Ghostrunner 2. Společně se studiem One More Level vytváříme skutečně pohlcující titul. Tato nová spolupráce posiluje vazby společnosti 505 Games na polském trhu, který je v současnosti jedním z předních v Evropě, co se týče herních produkcí, projektů a talentů. Naším cílem je neustále zlepšovat a rozšiřovat portfolio o produkty, které uspokojí chutě celé komunity,“ uváděla společnost 505 Games v tiskové zprávě, když oznamovala druhý díl.

Původní Ghostrunner vyšel na podzim 2020 pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Prodalo se více než 600 000 kusů a 505 Games později odkoupila práva na značku za 5 milionů eur. Koncem minulého roku byl Ghostrunner vylepšen pro PS5 a Xbox Series X/S.