Hráči Watch Dogs: Legion se musejí obrnit trpělivostí. Problémy s online částí hackerské akce nekončí. Rozsáhlý multiplayer byl slibován už v minulém roce, ale byl odložen. Na konci předešlého měsíce pak Ubisoft prohlásil, že bude spuštěn 9. 3. na počítačích i obou generací konzolí.

Po nedávném uzavřeném testu bylo rozhodnuto o dalším odkladu. PC verze Watch Dogs: Legion se multiplayeru dočká v nespecifikovaný den, zatímco na konzolích a Google Stadia bude jeho část spuštěna plánovaného 9. 3. Na těchto platformách ale nějakou dobu nebude dostupný kooperativní režim Tactical Ops a bude omezena funkčnost textového chatu.

V multiplayeru Watch Dogs: Legion na počítačích dochází k problémům s blíže neurčenými grafickými kartami. Vývojáři pracují na opravě.

Co multiplayer nabídne? Budete si moci vytvořit svého vlastního hackera a pustit se s ním do prozkoumávání Londýna a plnění úkolů s dalšími třemi hráči. Můžete krást data, bránit se před drony a provádět spoustu dalších aktivit, které znáte ze singleplayeru. Hlavním lákadlem jsou PvP bitvy a kooperativní mise. Zejména potom soutěžení s ostatními hráči v malých arénách Spider-Bot určených až pro 8 hackerů. Jde vlastně o standardní PvP deathmatch.