Halo Infinite je jedna z velmi očekávaných her tohoto roku a hlavní zbraní Microsoftu. Jistě vás tedy potěší, že přípravy podle všeho pokračují a že nedávno vývojáři z 343 Industries pracovali na zvucích hry. Vývojáři konkrétně sdíleli, jak probíhalo nahrávání zvuků jednotlivých dopravních prostředků a také výbuchy či výstřely.

Videa byla zveřejněna na oficiálním YouTube kanálu a Instagram účtu. První (úplně nahoře) se zaměřuje na zvuky různých dopravních prostředků včetně traktoru z roku 1918, vrtulníku nebo proudového stíhacího letounu MiG-15UTI. Zároveň nám toto video odhaluje, že se dočkáme návratu vozidel z předchozích dílů jako je třeba Mongoose čtyřkolka.

Na druhém videu můžeme potom slyšet propanové dělo v opuštěném městě. Nic příliš zajímavého zde není. Pouze ozývající se výstřely děla v různých prostorách. Ve hře to však bude rozhodně stá za to. 

Zvuky jsou sice super, ale víc super bude, když hra dorazí dle plánu. Zatím se naštěstí žádný odklad nekoná a její datum vydání je stále nastaveno na konec tohoto roku, ale nikdy nevíte. Obzvlášť v době pandemie, kdy spousta vývojářů odsouvá své projekty a hráči jsou nuceni čekat další dlouhé měsíce na své vysněné tituly.

V současné době je Halo Infinite připravován na uvedení na trh pro Xbox One, PC a novou konzoli Xbox Series X.