Přes osm minut dlouhý trailer s gameplay záběry detailně představuje akční RPG titul The Last Oricru, který vytváří pražské studio GoldKnights ve spolupráci s Koch Media, respektive její divizí Prime Matter.

Hru ve videu představuje Tobias Stolz-Zwilling , PR manažer Warhorse Studios. Vidíme gameplay záběry z pre-alfa verze. Mimo jiné unikátní svět a boj.

The Last Oricru je dodělané a vylepšené Lost Hero, které stavělo na základem populární hardcore RPG série Dark Souls od FromSoftware. Jedná se o akční RPG z pohledu třetí osoby a klade důraz na příběh a hráčské volby.

Přečtěte si také: The Last Oricru je české akční RPG zrozené ze hry Lost Hero

Probudíte se ve sci-fi středověkém světě v době války a ovlivníte osud celého národa pod ochranným štítem na jinak opuštěné planetě. Vaše rozhodnutí mají do hry vnášet zajímavé zvraty a konflikt můžete ovlivnit, stejně tak výrazně promluvit do jeho výsledku.

The Last Oricru je koncipováno jako singleplayerový i kooperační zážitek ve split-screenu, jenž slibuje zvraty v příběhu, ovlivnění světa vaším postupem i komplexní a náročné souboje.

The Last Oricru vyjde v roce 2022 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Více se o hře dočtete v našem předešlém článku.