Dávat speciální obsah k předobjednávkám je velký hit herního průmyslu. Není se čemu divit, pro studia se jedná o mnohem výhodnější a především jistější krok. Pokud by totiž nastala možnost neúspěchu a hra by tak neměla takový komerční úspěch, jak se čekalo, předobjednávky jsou takovou malou zaručenou jistotou alespoň nějakého výdělku

Právě proto často hráči díky předobjednávkám získávají různé odměny a bonusy v podobě herních skinů, nebo dokonce i misí navíc či se mnohdy vyskytuje i možnost dostat se ke hře v předstihu. 

A nyní známe odpověď i na otázku ohledně bonusů a odměn předobjednávek v případě očekávaného a blížící se ho Cyberpunku 2077. Oficiální účet Cyberpunku se na dotaz fanouška vyjádřil vcelku přívětivě a to platí pro všechny hráče. „Chceme, aby všichni hráči, ať už ti, kteří si hru koupí ještě před vydáním nebo klidně 2 roky poté, měli úplně stejnou možnost, a to zahrát si hru se vším všudy." 

Tato zpráva rozhodně potěšila všechny fanoušky, neboť ne každý si chce hru kupovat ještě před vydáním, a tím pádem i před recenzí samotné hry.  Vývojáři se zároveň i obořili do všech vývojářů, kteří těchto praktik takto využívají. Rozhodně si tímto u svých kolegů v oboru moc nepřilepšili, ale zdá se, že u svých fanoušků sbírají další plusové body. Nejenom, že studio je na straně hráčů téměř ve všech ohledech a nejde jim za každou cenu jen a pouze o peníze, ale taktéž je označováno za nejvtipnější vývojářské studio her.

Jak se zdá, CDP jde hráčům opravdu vstříc a vypadá to, že se nadále máme čím dál tím víc, na co těšit.