Frenetická hororová first-person střílečka Trepang2 se z počítačů stěhuje na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nezávislé Trepang Studios příchod konzolových verzí oznámilo na 2. 10. letošního roku. Dokonce dojde k vydání fyzických edic.

Trepang2 vyšel 21. 6. tohoto roku na PC a od hráčů i recenzentů má velmi dobré hodnocení. My jsme udělili 8/10 za dokonalý soubojový systém, šílené tempo a dobré ozvučení a kulervoucí soundtrack. Naopak má titul průměrný béčkový příběh, neprofesionální mastering a pro někoho může být moc krátký. Hru jsme nazvali dítětem Dooma, Wolfensteina, Crysia a F.E.A.R.

„Trepang2 se pro velkou řadu hráčů stane s velkou pravděpodobností překvapením roku 2023. Příběh je sice průměrný a spoustu rozmlsaných hráčů asi neoslní grafické zpracování, ne nadarmo se ale říká, že bychom neměli soudit knihu podle obalu. Zvláště pokud se jedná o indie titul s velmi přívětivou cenovkou. Miniaturní tým kanadských vývojářů z Trepang Studios vsadil všechny karty na hratelnost a vytvořil extrémně povedou frenetickou FPSku s hororovými prvky, která se opravdu skvěle hraje a nenechá vás vydechnout. Anebo alespoň ne vašemu srdci, protože když nebudete střílet, budete se bát,“ dočtete se v našem verdiktu.