Na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S dnes vyšla third-person střílečka Remnant 2. Jde o pokračování velmi kladně hodnocené akce Remnant: From the Ashes.

Remnant 2 vás zavede do postapokalyptického světa, kde se jako přeživší postavíte zuřivým nepřátelům a bossům. Hrát můžete sami, stejně tak v kooperace se dvěma kamarády. Sami/společně prozkoumáte hlubiny neznáma a zabráníte zlu, aby zničilo samotnou realitu.

Proti mazaným nepřátelům musíte bojovat metodickými a frenetickými útoku v kombinaci s útoky zblízka.

„Vyberte si specifické vybavení a zbraně a přizpůsobte se různým biomům a bitvám, které vás čekají. Kvůli bossům se budou muset hráči na vyšších úrovních spojit, aby zdolali tuto výzvu a pokusili se získat ty nejlepší odměny,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Hráči mohou cestovat sami nebo s přáteli jako tým po podivných nových světech, zamořenými bájnými stvůrami a smrtícími nepřáteli, zatímco se budou snažit zůstat naživu. Ve hře je několik světů, které můžete prozkoumat, s různými druhy příšer, zbraní a předmětů. Používejte a vylepšujte objevené předměty a vrhněte se na drsnější výzvy.“