Těžko uvěřit, že kontroverzní a zároveň kultovní série Postal je s námi už 25 let. Vývojáři a původní tvůrci Postalu ze studia Running With Sciccors přitom hodlají oslavit toho jubileum ve velkém. Samozřejmostí je tedy vydání čtvrtého dílu s podtitulem No Regerts, který je nyní k dispozici na Steamu v programu Early Access, ve verzi 1.0. Postal 4 ve finální podobě vyjde někdy během tohoto roku a počítá se také s tím, že na něj naváže řada důležitých aktualizací.

V průběhu května/mája bychom se také měli dočkat vydání očekávané retro střílečky Postal: Brain Damaged. Tu jsme si už mohli vyzkoušet díky demoverzi dostupné během loňské akce Steam Next Fest, přičemž to upřímně zatím vypadá, že tato bizarní střílečka by mohla Postal 4 svou kvalitou a šarmem hravě zastínit. A to navzdory faktu, že na Brain Damaged pracují týmy Hyperstrange a CreativeForge Games, ne přímo studio Running With Scissors, které na celý projekt spíše jen dohlíží.

Těšit se můžeme také na již dříve oznámený port originálního Postalu pro klasickou konzoli Dreamcast nebo na vydání dokumentárního filmu Going Postal: The Legacy Foretold, který přiblíží okolnosti a důsledky vzniku série Postal.

Dost možná nejzajímavější je ale oznámení několika zbrusu nových projektů, zejména stolní karetní hry s prostým názvem Postal: Card Game. Ta slibuje zcela nový zážitek ze stolních her nebo věrné vizuální zpracování jednotlivých karet. Running With Scissors dokonce připravuje komiks ze světa Postalu, na jakékoliv podrobnosti o něm si ale budeme muset ještě počkat. Pokud každopádně patříte mezi příznivce Postalu, letos budete mít rozhodně o zábavu postaráno.