Polská společnost SimulaM nám prostřednictvím videodeníku připomenula připravovaný simulátor Ježíše. Ve videu vývojáři informují, že už brzy umožní omezenému počtu hráčů vyzkoušet si vývojovou verzi I Am Jesus Christ na Steamu. Zároveň nám ukazují Jeruzalém.

Je nutné mít na paměti, že jde o alfa verzi. Přesto hráči oceňují, že se mohou alespoň takto projít obytnými částmi města a dorazit až k jeruzalémskému chrámu. Nechybí ani dům, kde se konala poslední večeře Ježíše a apoštolů. K vidění je také hrobka, v níž bude Ježíš pohřben.

Pokud máte zájem se testu zúčastnit, navštivte Steam stránku I Am Jesus Christ a požádejte o přístup do playtestu alfa verze hry. Přístup bude udělen prvním 250 hráčům. Krátce před Vánoci bude k dispozici ještě jeden test.

Co se data vydání týče, v SimulaM doufají, že v dubnu nebo květnu 2022 vydají Prolog, zatímco vydání hry, pravděpodobně v Early Access, by se mělo uskutečnit koncem příštího roku.

V I Am Jesus Christ prožijete hlavní události Ježíšova života, zázraky, setkání s apoštoly a boj proti zlu. Na konci hry je Ježíš ukřižován a vzkříšen.