Nový gameplay trailer oslavuje brzký vstup Kerbal Space Programu 2 do předběžného přístupu. Pokračování vesmírné průzkumnické simulace bude dostupné od 24. 2. letošního roku na Steamu a Epic Games Store.

Ve videu se podíváme na planetu Kerbin, kde se roztomilí mimozemšťané pokoušejí postavit funkční vesmírnou loď a vyrazit do soustavy Kerbolar. Jak vidíme, tak se jim to také podaří. Fanoušci jedničky ale moc dobře vědí, že tomu předcházela řada pokusů a omylů, tedy selhání, výbuchů a havárií. To je ostatně to nejzábavnější, nebo ne?

Každopádně, při stavbě vesmírné lodi budete mít k dispozici více než 350 nových a vylepšených součástek. Mezi nimi najdeme motory, nádrže, součásti systému a mnoho dalších. Pokračování bude umožňovat i vlastní stylizaci raketoplánů, tudíž budete moci vyšperkovat váš letoun a starat se o něj jako o vlastní. Než ho s velkou parádou pošlete k zemi po neúspěšném startu. A jsme zase u toho…

Později se Kerbal Space Program 2 dostane na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V současné době není stanoveno, jak dlouho bude hra v early access. Vývojáři pouze uvádějí, že do té doby, dokud nebudou spokojeni.