Člověk, robot, policista? Všechno dohromady! Jako RoboCop se dostanete do města Detroit, které je nechvalně proslulé kriminalitou. Zločinci se nachází prakticky na každém rohu a právě vy přicházíte s posláním dostat tenhle lidský odpad z ulice pryč. Ač se nejedná o žádný AAA titul, RoboCop: Rogue City vypadá velice zajímavě, což potvrzuje i čerstvě vydaná ukázka, jež přibližuje, jak se vlastně tato novinka bude hrát.

Portál IGN dostal exkluzivní příležitost si titul vycházející v září vyzkoušet a zveřejnit z něj 16 minut záběrů. Ty se soustředí zejména kolem přestřelky v bance OCP Bank, kde právě probíhá velká loupež, očima samotného RoboCopa. Ten může využívat nejen svou ruční zbraň, ale rovněž i mimořádnou sílu pěsti a další schopnosti. Například se zdá, že je v případě potřeby schopen na chvíli zpomalit čas.

Předvedeny jsou také cutscény zachycující rozhovory s postavami, které hrají v této konkrétní misi klíčovou roli. V jednu chvíli si pak RoboCop musel poradit s bombou připevněnou na hruď manažera banky, jenž byl držen jako rukojmí před sejfem s penězi. Ten byl ale v mezičase kompletně vybílen a lupiči unikly provizorním tunelem. Jak hra pokračuje dál, se můžete podívat sami.

Vydání titulu RoboCop: Rogue City je plánováno na letošní září a dočkají se hráči na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.