Poslední díl bojové série Mortal Kombat vyšel už v roce 2015 a tak bylo jen otázkou času, kdy bude oznámen díl nový. O něm víme už od prosince a včera, tj. 18. 1., jsme se na události, která se živě odehrávala v Los Angels, dozvěděli něco více. Nejen že byl zveřejněn první gameplay trailer, ale také se na veřejnost oficiálně dostaly informace o připravované kampani pro jednoho hráče.

V ukázce nám byla odhalena první várka hrdinů, kteří nám pomohou rozpárat břicha a odtrhnout končetiny našich protivníků. Na tomto seznamu nechybí obvyklí zástupci jako Scorpion, Sub-Zero, Raiden nebo Sonya Blade. Vrací se Baraka a Skarlet. Pokud vás staří bojovníci už omrzeli, tak se můžete těšit na nováčka známého jako Geras.

Co se týče jedné z nejznámějších mechanik Mortal Kombat, tak bylo vidět, že násilí se graficky posunulo na novou úroveň. Takže krev, maso a střeva by mohly vypadat ještě reálněji a odporněji než dříve. Naše sadistické choutky se tak dostávají na zcela novou úroveň.

Pokud se podíváme na dabing, tak velmi zajímavá je postava Sony Blade. Obstará ho úspěšná americká MMA bojovnice Ronda Rousey. Ta je historicky první šampiónkou bantamové váhy UFC a měla sérii 12 výher. Navíc je i bronzová medailistka v judu na LOH v Pekingu v roce 2008. Pokud by vás zápasy UFC zajímaly více, tak se podívejte na naši recenzi.

A kdy má vyjít MK 11? Už brzy, konkrétně 23. dubna.  K dispozici bude na PC, Xbox One, PS4 a na Nintendu Switch. Co vy? Těšíte se na Mortal Kombat 11? A jak jste na tom s násilím ve hrách? Dejte nám vědět do diskuze.