Je tomu tak, Burnt Horizon je ve hře už od zítřka, 6. března 2019. Operaci si osvojila už spousta lidí na testovacím serveru a nyní je konečně připravena pro plné vydání. Více o Mozzie a Gridlockovi, dvou nových operátorech, mapě a operaci jako takové si můžete přečíst v našem dřívějším článku. Ubisoft nám však přichystal i pár dalších ať už příjemných či nepříznivých změn.

Jednou z nich je například poupravení schopnosti operátorky Dokkaebi. Její abilita obnáší telefon, kterým zavolá protivníkům a díky tomu má lepší představu o tom, kde se nacházejí. Protihráči tak musí buď přečkat nebo hovor prostě vypnout. V tu chvíli jsou však zranitelní, což je přesně ten moment, na který s Dokkaebi čekáte. Otravné vrnění telefonu v kapse se však z 18 vteřin nyní stáhne na přijatelnějších 12 vteřin, takže je nyní výhodnější ho prostě nechat zvonit a zůstat stále v pozoru.

Ranked zápasy si zahrajete až od 30. úrovně oproti dřívějším 20 levelům. Jednou z vyloženě estetických změn se stává holosight, který mění svou barvu na základě vaší aktuální zbraně. Operátor Capitão podstoupí menší změnou, co se týče síly poškození.

Snad nejdůležitější novinkou se však stává situace, kdy na zemi leží hráč a jeho spojenec ho vrátí zpět do hry. Je to jedna z možností, jak se i při nedostatku zdraví postavit díky obětavému spoluhráči na nohy. Při zvednutí se běžně hráč dostane až na 50% zdraví, to se teď ale mění. Od zítra totiž každý získá na pouhých 20% jeho healthbaru. Tato změna však nepostihuje Doca, který při zvedání hráčů se svou speciální zbraní posílí daného spoluhráče až na 75% teď i po updatu. Z Doca se tak stává téměř nepostradatelná součást týmu.

Co si myslíte o těchto zprávách? Které si vychvalujete a které se Vám až tak nezalíbily? Určitě se vyjádřete dole v komentářích.