Společnosti ILCA a Bandai Namco se pochlubily 11minutovým videem, které vysvětluje všechny systémy One Piece Odysse, moderního pojetí klasického RPG.

Video rozebírá opravdu vše, včetně hlubokého a dynamického bojového systému, který budete používat během celého dobrodružství. Důležité je ovládnou silné stránky každého člena pirátské bandy Straw Hat v bitvách, které se prý nikdy neodehrají dvakrát stejně. Scramble Areas dodávají soubojům nový rozměr, zatímco dramatické scény okořeňují střetnutí nečekanými událostmi.

Také budete vyrábět bojové předměty a vylepšovat svou družinu, aby její členové získali výhodu v těžkých střetnutích. Systém vybavení je flexibilní a záleží pouze na vás, jak si postavy přizpůsobení a vylepšíte.

„Slavný pirát Monkey D. Luffy, známější jako Straw Hat Luffy, a jeho Straw Hat Crew se plaví napříč Novým světem a hledají nový ostrov a nová dobrodružství, která už na ně čekají. Během plavby je však zastihne bouře, v níž ztroskotají. Moře je vyplaví na tropickém ostrově obklopeném neustále zuřícími bouřemi... Luffy, odloučený od své posádky, se vydává na velkolepé dobrodružství, aby našel své přátele a spolu s nimi z ostrova unikl! Na naše hrdiny čekají noví nepřátelé, děsivé přírodní síly a mnoho dalších hrozeb!“ uvádí vývojáři v tiskové zprávě.

One Piece Odyssey vyjde 12. 1. 2023 na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a PC. Demoverze bude dostupná od 10. 1. na všech konzolích. U PC uváděna není.