Fanoušci Cyberpunku 2077 mají další možnost, jak utratit své peníze. V den vydání hry se na našem trhu bude prodávat oficiální příručka nazvaná Cyberpunk 2077 The Complete Official Guide – Collector’s Edition. Na náš trh ji doveze Cenega Czech ve spolupráci se společností Piggyback.

Oficiální příručka k Cyberpunku 2077 se bude prodávat od 17. 9. 2020 za doporučenou maloobchodní cenu 899 Kč. Jde o rozsáhlý a podrobný průvodce hrou, který seznámí hráče se všemi výzvami, herními prvky a systémy a provede je na jejich cestě napříč celým herním světem.

Kompletní průvodce hrou: V příručce naleznete veškeré příběhové linky, všechny vedlejší úkoly, odměny a všechna zakončení herního příběhu; dále nepovinné výzvy, mini hry, odemknutelné položky, tajemství a mnohem více.

Srozumitelné vysvětlivky: Každá mise, herní mechanika a významná volba pokrytá přístupnými řešeními.

Mapy Night City ve vysokém rozlišení: Každá mapa s označením lokací sběratelských předmětů a bodů zájmu.

Referenční a analytická kapitola: Detailní informace o všech hlavních herních systémech, včetně vývoje postav, schopností, vylepšení, trofejí a úspěchů a dalších.

Okamžitý postup misemi: Anotované snímky obrazovky a dopodrobna vypsané kroky ukazují, jaké jsou možnosti postupu v každé z herních misí.

Pokročilé bojové strategie: praktické a účinné taktiky ke zničení všech nepřátel a bossů.

Komplexní reference: Podrobná analýza všech předmětů a zbraní, včetně statistik a podmínek pro odemčení.

Spoiler-sensitive: Obsah příručky byl pečlivě navržen tak, aby se předešlo vyzrazení příběhových zvratů k zachování maximálnímu prožitku hráče.

Okamžité vyhledání: Propracovaný tištěný navigační a rozsáhlý rejstřík zaručí hráčům okamžitý přístup k hledaným informacím.

Herní grafika: Poutavé obrázky přímo od vývojářského týmu ve vysoké kvalitě.

Prémiové zpracování: Příručka je vytištěna na papíře té nejvyšší kvality a je opatřena tvrdými deskami.

Překlad takto rozsáhlé knihy potvrzen nebyl, je dost nepravděpodobné, že by průvodce byl v češtině. Krom tohoto průvodce bude v prodeji samostatně ještě The World of Cyberpunk 2077 od Dark Horse a CD Projektu RED. Tato kniha se zaměří na svět, postavy a historii celého universa. Ten má být dostupný od 16. 6. 2020 v normální a Deluxe edici.

Došlo tady k zajímavé situaci. Zatímco hru Cyberpunku 2077 u nás distribuuje společnost Comgad/Playman, tak dnes představeného průvodce má na starost Cenega Czech.