Oficiální den Star Wars známý také jako May the 4th je zdárně za námi, a i když jsme se včera dočkali jen malého množství novinek, v předchozích dnech bylo v herním světě obsahu z předaleké galaxie víc než dost. Za to můžeme poděkovat hlavně společnosti Epic Games, která hráčům Fortnite zajistila opravdové žně s tematikou Star Wars. Epic však z pozice vydavatele nezapomíná ani na free-to-play battle royale Fall Guys od studia Megatonic.

Včera tvůrci oznámili, že Fall Guys v průběhu příštího týdne obohatí nový obsah inspirovaný světem Star Wars. Jde především o kostýmy Hana Sola, Chewbaccy, Boby Fetta a imperiálního stormtroopera, které vycházejí z filmu Star Wars: Návrat Jediho/Jediů.

Ve hře se objeví také úniková sekvence, která se soustředí okolo díry se Sarlaccem, do níž v už zmíněném filmu spadl chudák Boba Fett. Z páté filmové epizody s podtitulem Impérium vrací úder si pak vývojáři půjčili past nazvanou Carbon Freezing Chamber, tedy komoru, ve které byl Han zmražen v karbonitu.

Tohle všechno bude součástí speciální kampaně, jež bude ve Fall Guys k dispozici od 7. do 20. května/mája 2024. Na novinky se můžete podívat i díky traileru, který najdete výše.