Remasterovaná verze klasického akčního sci-fi hororového RPG z roku 1999 vyjde nejen pro PC, jak bylo dříve oznámeno, ale také pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na System Shock 2: Enhanced Edition láká nový gameplay trailer.

Datum vydání v současné době neznáme. Majitelé remaku System Shock, kteří ho mají na Steamu nebo GOG, budou mít System Shock 2: Enhanced Edition zdarma. Titul se pochlubí vylepšeným vizuálem, vylepšenou hratelností a výrazně zvýšeným výkonem. Dosahovat má až rozlišení 4K při 120 snímcích za sekundu. Vývojáři z Nightdive Studios opravili četné chyby původní PC a zahrnou také vylepšený kooperativní režim pro více hráčů.

Druhý System Shock se odehrává 42 let po událostech v jedničce. Vrací se zlovolná zlotřilá umělá inteligence SHODAN a se svou armádou mutantů zamoří hvězdnou loď Von Braun. Jako voják, který se probouzí z kryospánku s kybernetickými implantáty vštípenými do těla, odhalíte děsivé tajemství opuštěné hvězdné lodi a musíte SHODAN za každou cenu zastavit. Naštěstí máte k dispozici mocné zbraně a paranormální psionické schopnosti.