The Last of Us Part 2 nás bohužel čeká až v květnu příštího roku, to ovšem neznamená, že bychom se nemohli dočkat nějakých těch nových vodítek, které by nám mohli ukázat jak bude budoucí hra vypadat. A nově jsme se dočkali leaků artworků za kterými stojí společnost Cook a Becker. Ti se podepsali pod díla pro hry jako jsou Zaklínač, Bioshock nebo také Dark Souls. Artworky by měli být součástí knížky, která bude jednou z částí speciální edice s názvem Ellie Edition

Kromě toho, že obrázky vypadají více než povedeně, nám také ukazují místa, kudy Ellie ve hře půjde a také jeden artwork, kde můžeme vidět Ellie se psem. Že by se snad jednalo o společníka, který nás bude na naší cestě doprovázet? Určitá možnost tu přeci jen je. Kdo by nechtěl chlupatého kamaráda na své cestě přes postapokalyptický svět, že?

V posledním traileru jsem se navíc dozvěděli, že ve hře se určitě objeví i Joel, za kterého jsme hráli v prvním díle. Ovšem v jaké části příběhu ho uvidíme a jestli se k nám přidá, to jsme se nedozvěděli, takže proč by v době jeho nepřítomnosti nemohl dávat na Ellie pozor někdo jiný? 

The Last of Us Part 2 mělo původně vyjít již v únoru příštího roku, ovšem druhý díl byl přesunut až na 29. května 2020, tak snad to bude za to dlouhé čekání stát.