Už je to více než měsíc od vydání velkého rozšíření The Sims 4 zaměřeného na koňský ranč, které úplně zastínilo očekávané oznámení dalších malých balíčků – kitů. Ty byly přislíbeny v červnovém Behind the Sims, které informuje o novinkách v The Sims světě. 

Včera, 5. 9., tvůrci hry přišli s oficiálním oznámením, které bohužel nebylo žádným překvapením, protože pár dnů předtím ho do světa vypustil neoficiální zdroj. Těšit se můžeme na dva nové kity, které se od sebe tematicky i obsahově velmi liší.

Kit s názvem Poolside Splash předvede vašim simíkům kompletně novou kolekci plavek a doplňků k bazénu, jako jsou třeba plovací kruhy a rukávky. Oficiální popisek slibuje variaci modelů, barev i vzorů jednotlivých kusů oblečení, které budou lichotit každé postavě a předvedou osobitý styl každého simíka.

Druhý mini balíček nese název Modern Luxe, díky kterému budete moci domovy vašich simíků obohatit o moderní nábytek a dekorace. Tento kit vznikal ve spolupráci s tvůrkyní vlastního obsahu - Xureilou. I tady popisek slibuje variace. Několik kusů nábytku jako komoda, postel či křeslo, vše v moderním a elegantním provedení. Nové dekorační prvky, ať už umělecké nebo drobné doplňky, zpestří jakýkoliv interiér. Těšit se můžete i na novou televizi, která se tváří jako kus uměleckého díla, tak aby nenarušovala stylový interiér.

Oba kity lze od 7. 9. zakoupit za klasických 4,99€ na všechny platformy.