Brutální a vysokooktanová akce je hlavním lákadlem střílečky Warhammer 40,000: Space Marine 2, která na počítače a současnou generaci konzolí dorazí po letních prázdninách. S ohledem na blížící se datum vydání zveřejnily společnosti Saber Interactive a Focus Entertainment nové obrázky.

Na screenshotech si můžeme prohlédnout boj proti obrovským hordám Tyranidů z příběhové kampaně. Ta potrvá zhruba 12 hodin a převtělí nás do kůže vesmírného mariňáka Demetriana Tita. Celou kampaní můžete proběhnout sami, stejně tak v doprovodu až dalších dvou hráčů skrz kooperaci.

Důležitou součástí Space Marine 2 je PvE akce (boj hráčů proti AI) na šesti mapách a PvP (boj hráčů proti sobě) ve třech režimech: Annihilation (Team Deathmatch), Seize Ground (Domination) a Capture and Control (King of the Hill). Vývojáři ze studia Saber budou PvE pravidelně doplňovat o nové mise, zatímco PvP dostane nové mapy. Veškerý tento obsah bude zdarma.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra bude mít české titulky.