Nemělo by to trvat dlouho a měla by se naplno rozjet marketingová kampaň na Resident Evil 4 Remake. Zatím Capcom začíná pozvolna a přes oficiální japonský twitterový účet hororové série zveřejňuje čtyři nové obrázky.

Galerie nabízí pohled na hrad Salazar, který Leon navštíví poté, co projde vesnicí. Prohlédnou si můžeme sklepení i exteriér hradu. Na první pohled je vidět grafický skok a lepší atmosféra. Už dříve bylo potvrzeno, že v remaku budou všechny tři hlavní oblasti, tedy vesnice, hrad a ostrov. Žádná z hlavních částí původního čtvrtého dílu nebude z remaku vyškrtnuta.

Komunita už stihla nové screenshoty porovnat s původní verzí Resident Evil 4. To úplně dole.

CO SE STANE V RESIDENT EVIL 4?

Opět se ujmeme role Leona S. Kennedyho. Šest let po událostech z Resident Evil 2 je vyslán americkou vládou do Puebla – fiktivní vesnice ve Španělsku – aby osvobodil dceru prezidenta Ashleyho Grahama ze zajetí sekty Los Illuminados. Stoupenci této skupiny však mají zcela jiné plány a chtějí ovládat lidi pomocí svého parazita Las Plagas.

Resident Evil 4 Remake vyjde 24. 3. 2023 ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a PlayStation 4. Verze pro Xbox One oznámena není.