Bend Studio, které stojí za postapokalyptickou open-world akcí Days Gone z roku 2019, se pochlubilo novým logem. U té příležitosti oznámilo vývoj zcela nové značky. Ta zahrne multiplayer a staví na systémech otevřeného světa hry Days Gone. Pochopitelně ale ve zcela novém světě.

Nové logo oregonského first-party studia Sony má představovat abstraktní a moderní interpretaci historie, lokality a životního stylu studia. Ukázáno nám je v animaci s rychlým pohledem na 29 let tohoto týmu a končí upoutávkou na jeho budoucnost.

„Nové logo studia Bend je jen začátkem naší budoucnosti. Jako součást rodiny PlayStation Studios slibujeme, že vám budeme i nadále přinášet kvalitní hry, které zanechají trvalý odkaz. Dnes se s vámi s potěšením podělíme o pouhý střípek novinek o našem současném projektu,“ napsal komunitní manažer Kevin McAllister na PlayStation Blogu.

Vývoj projektu byl potvrzen před rokem. Více informace se dozvíme, až přijde ten správný čas.

Připomeňme, že Bend Studio v minulosti pracovalo na Syphon Filter, Resistance: Retribution a Uncharted: Golden Abyss. Days Gone byla po letech jejich první velká hra. Nedopadla ale podle představ Sony, špatná kvalita, horší optimalizace a negativní recenze měly za následek, že Sony odmítla pokračování Days Gone. To špatně nesli autoři Days Gone, Jeff Ross a John Garvin, kteří v prosinci 2020 z Bendu odešli. Ross se minulý měsíc pochlubil, že se připojil ke studiu Crystal Dynamics jako šéf designu, měl by pracovat na novém dobrodružství Lary Croft v Tomb Raider využívající Unreal Engine 5.