Vydavatel známých sérií Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Mafia, Borderlands, Civilization nebo XCOM je na cestě vydat do března 2025 neuvěřitelných 87 her. V rozhovoru pro IGN to potvrdil generální ředitel Strauss Zelnick.

Tento plán Take-Two Interactive umožní průběžně vydávat skvělé tituly. Samozřejmě je tady možnost zpoždění, k němuž v posledních několika letech docházelo, dle Zelnicka ale vývojové týmy fungují opravdu dobře a on osobně je optimista.

Mezi 87 plánovanými hrami je také Judas. Nová příběhová first-person střílečka od Kena Levina, tvůrce BioShocku, byla odhalena během prosincového The Game Awards a potvrzena pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Víme, že má podobnou atmosféru jako BioShock, bude pro jednoho hráče a odkazuje také na Thief a System Shock.

Před rokem, ještě před odhalením Judas, informoval server Bloomberg o tom, že nejnovější projekt Kena Levina je už řadu let v takzvaném vývojovém pekle. Známý designér má mít velmi ambiciózní plány, aby překonal své předchozí tituly. Zaměstnanci malého studia Ghost Story Games údajně museli přepracovat určité části hry, když si Levine zahrál populární nezávislou hru Dead Cells nebo komiksem inspirovanou střílečku Void Bastards.

Článek také uváděl, že Levine chce za každou cenu vytvořit ambiciózní AAA zážitek po vzoru BioShocku. Hru ale vytváří menší tým, prý aby měl Levine přehled a vše pod palcem.