Ve středu jsme vás informovali o náznacích nové sezóny v populární battle royale střílečce Fortnite. Sami tvůrci naznačili, že se v ní ponoříme do tajuplné džungle, což potvrdila i plnohodnotná ukázka představená během Summer Game Festu. Pojďme se tedy podívat, co budeme moct v sezóně označené jako WILDS objevovat.

Hned zezačátku trailer ukazuje, jak se uprostřed mapy objeví obrovská propadlina, která odhalí právě onu džungli, v jejímž centru stojí chrám inspirovaný kulturou starobylých civilizací. Hrdiny hned po vstupu překvapí skupinka raptorů, ovšem netrvá to dlouho a hned se z nich stanou roztomilé potvůrky, na kterých se dá jezdit. Budeme se na nich moct projet i v samotné hře? Pravděpodobně ano. Využití zvířat jako dopravní prostředek není přece jenom ve Fortnite žádnou novinkou.

Snad ještě větší překvapení čeká uvnitř samotného chrámu. Po zvednutí zbraně z malého pilíře se totiž aktivuje jakási brána, která do světa přinesla známého hrdinu ze série Transformers, Optima Prima. Právě Transformeři tedy patrně budou výsledkem tradiční kolaborace mezi Epic Games a dalšími studii pro tuto sezónu.

„Zjistěte, co je to Fortnite WILDS, když jednotka odhalí, co se skrývá pod rozpadajícím se terénem. Nebezpečí je na dosah, ale dobrodružství také! Dávejte si pozor na bahno, dravce a liány, protože ty všechny budou hrát klíčovou roli při procházení WILDS. Navíc Autobot propůjčí Ostrovu svou podobu,“ představují novou sezónu samotní tvůrci.

Na dobrodružství se budete moct vydat již v pátek 9. června, kdy bude sezóna WILDS oficiálně zahájena. Těšíte se?

Summer Game Fest přinesl i řadu dalších zajímavých oznámení, která si můžete prostudovat zde.