V Nintendu si užívají zájem o The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom; o víkendu se na sociálních sítích nemluvilo o žádné jiné hře a ve Velké Británii je pokračování Breath of the Wild nejprodávanější hrou letošního roku (předstihlo Hogwarts Legacy) a za první dny se prodává o 173 % lépe než předchozí hra, jež je čtvrtou nejprodávanější hrou pro Switch (téměř 30 milionů kusů).

Při oslavách ale nezapomínají na budoucnost. Režisér Hidemaro Fujibayashi se v rozhovoru se Zacharym Smallem z The New York Times svěřil, že plánuje další The Legend of Zelda.

Jak vidno, vývojáři si ani tentokrát nehodlají příliš odpočinout a chtějí se zaměřit na budoucnost. Práce na Zelda: Tears of the Kingdom (plánování a vývoj) začaly v roce 2017, krátce po vydání Breath of the Wild.

Podle tvůrců je velmi pravděpodobné, že Ganondorf dostane více příležitostí se ukázat v budoucích titulech. Ty mají být ve stylu posledních dvou dílů, tedy rozsáhlý otevřený svět. To je vzhledem k popularitě pochopitelné. Než se tak stane, tak máte dost času si užívat Tears of the Kingdom, kde toho můžete hodně objevit. Dokonce někteří volají po samostatném režimu stavby, aby si mohli nerušeně užívat stavění všeho možného i nemožného.

V budoucnu může dojít dokonce na film. Po vzoru úspěšného Super Mario Bros. ve filmu si takto Zeldu dokážou představit oba hlavní tvůrci, producent Eiji Aonuma a režisér Fujibayashi. Oba tak nějak doufají, že názory fanoušků, kteří chtějí film The Legend of Zelda, pomohou přemluvit vedení Nintenda aby k něčemu došlo.

Připomeňme, že Super Mario Bros. ve filmu je první filmová adaptace videohry s miliardovými tržbami.