Letos si zajímavý survival Pacific Drive nezahrajeme. Přežívání v pacifické severozápadní oblasti Spojených států ve stylu road tripu bylo původně plánováno na rok 2023. Nyní s ním společnosti Kepler Interactive a Ironwood Studios počítají na začátku roku 2024.

Vývojáři se nacházejí v závěrečné fázi a kdyby šlápli na plyn, tak by vydání letos stihli. Nechtějí ale ohrozit vizi a pohodu v týmu, tak raději zvolili odklad. To jim dává prostor k tomu, aby Pacific Drive vytvořili co nejlépe a zároveň mysleli na své zdraví.

I přes změnu termínu se Pacific Drive ukáže na Future Games Show. Prezentace se koná 23. 8. od 19:30. Hra je ve vývoji pro PC (Steam a Epic Games Store) a PlayStation 5.

Severozápadní Pacifik je v této hře nebezpečným místem. Ve svém automobilu budete podnikat dobrodružství do divočiny, vyloučené olympijské zóny plné anomálií. Auto bude vaším jediným záchranným lanem. Musíte prolézat opuštěná výzkumná pracoviště, naložit svůj věrný kombík a jet jako o život, abyste přežili. Více zde, kde najdete i první gameplay trailer.