Ubisoft zve hráče do testování uzavřené alfa verze své připravované bezplatné hry Roller Champions. Testování proběhne na PC (přes Uplay) ve dnech od 11. do 23. 3. Pokud máte zájem, je čas se zaregistrovat na oficiálních stránkách a doufat, že vás vývojáři vyberou. Za odměnu hráči obdrží exkluzivní in-game odměny, které si užijí v plné verzi.

Pokud raději hrajete na jiných platformách, tak francouzská vydavatelská společnost potvrdila, že se Roller Champions později dostane i na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a mobily/tablety. Na datum vydání všech verzí si musíme ještě počkat.

Roller Champions připravuje studio Ubisoft Montreal ve spolupráci s Ubisoft Winnipeg a Ubisoft Pune. Jde o novou PvP sportovní hru na kolečkových bruslích. Dva týmy po třech hráčích soutěží v arénách po celém světě o míč, kterým získávají body. Čím více koleček s míček udělají, tím více bodů obdrží. Vše pochopitelně budou sledovat fanoušci, pokřikovat a různě se bavit. Ve hře si budete moci přizpůsobit a vytvořit vlastní postavu. K dispozici bude 70 různých doplňků, včetně rukavic, bruslí, oblečení, přileb či účesů.