První Watch Dogs nám vyrazili dech. Hackerská akce zasazena do ulic Chicaga vypadala na prezentacích skvěle. Aiden Pearce s chytrým mobilem v ruce dokázal odposlouchávat hovory a hackovat kamery a semafory. Když ale hra vyšla, nebyla tak úžasná. O dva roky později jsme se přesunuli do San Francisca užít si příběh hackera Marcuse Hollowaye mezi mladými členy DedSecu, abychom o čtyři roky později skončili ve futuristickém a dystopickém Londýně, kde jsme mohli hrát téměř za kohokoliv.

Dalo by se říct, že vývojáři celou dobu hledali, jak s Watch Dogs uspět. Dvojka dokázala napravit chyby a problémy jedničky, zatímco Watch Dogs Legion se snažilo zavděčit puberťákům. Pokud jste doufali v další pokus, tak bohužel. Podle francouzského leaker xj0nathan měl Ubisoft po komerčním neúspěchu Legionu zrušit další projekty a uložit Watch Dogs k ledu, včetně poměrně originální battle royale akce.

Tyto informace je nutné brát jako spekulaci. Jestli se ukážou jako pravdivé, tak to nemusí znamenat konec značky. Až vývojáři dostanou dobrý nápad, mohou se k Watch Dogs vrátit. Příležitost bude třeba po filmu, jenž vzniká pod hlavičkou New Regency.