Americké studio Naughty Dog zveřejnilo spoustu pracovních nabídek s cílem nabrat nové vývojáře, kteří pomohou s novým projektem, pravděpodobně určeného pro PlayStation 5. Podle Neila Druckmanna, spolutvůrce a režiséra série The Last of Us, má jít o něco velmi cool. Více toho neprozradil.

Volné pozice v Naughty Dog se týkají různých oblastí v rámci dvou týmů, včetně animace, umění, herního designu, produkce nebo programování. V loňském roce Druckmann prohlásil, že další hra Naughty Dog může být cokoli od The Last of Us Part 3 po zcela novou značku. Mezitím hráči věří ve vznik samostatného multiplayeru pro The Last of Us Part 2. Ten Druckmann několikrát naznačoval.

Vypadá to, že ve studiu vznikají dva projekty. Uvidíme, jakou roli v novém projektu bude hrát Druckmann, byl nedávno povýšen do pozice viceprezidenta Naughty Dog. Už v té době prohlašoval, že chce nadále psát scénáře a režírovat vývoj při plnění svých administrativních povinností.

Z jednotlivých volných pozic se můžeme pokusit získat nějaká vodítka. Například od pozice Character Concept Artists se očekává, že vytvoří návrhy současných postav a jejich oblečení. Umělec životního prostředí má zase navrhnout přírodní a architektonické prostředí.

Co byste rádi od Naughty Dog viděli? Spoustě hráčů se vybaví série Uncharted. U ní to ale vypadá, že ji Sony svěřila svému novému studiu v San Diegu, které nebylo ještě oficiálně představeno. Do nového týmu ale postupně přešlo několik zkušených vývojářů z Naughty Dog.

Přečtěte si také: První oficiální snímky z filmového Uncharted