Vývojáři rádi do svých her ukrývají zajímavosti. Občas to dělají i v případě trailerů a obrázků na nevydané hry. O tomto záměru jsou přesvědčeni také fanoušci Grand Theft Auto, kteří do posledního detailu rozebírají dosud jediné video na GTA 6.

Našli tam toho mnoho (souhrn zde a zde), ale až nyní se internetem začíná šířit jeden z opravdu zajímavých easter eggů. Jde o hlavní artwork s hlavní hrdinkou a jejím společníkem (ona se jmenuje Lucia, on dle úniků Jason – oba budou údajně hratelní). Na key artu se nachází mapa.

„Prosím, řekněte mi, že nejsem jediný, kdo to vidí: Vice beach vpravo, město uprostřed a ostrovy roztroušené kolem,“ pochlubil se InevitableLibrary387 nálezem na Redditu. Mapa naznačuje více měst; delší dobu se šušká o třech velkých městech a třech menších městech.

Je dost možné, že tohle je obecný obrys Leonidy, fiktivní verze státu Florida v GTA 6. Je tak otázkou, zda je to kompletní mapa, může to být jen její část. NikTekOfficial na Twitteru šel dál a díky kolekci barev je mapa viditelnější. Vidět máme například přistávací dráhu nebo bažinatou oblast po vzoru floridského národního parku Everglades. Toho využil a srovnal ji s mapou, kterou podle různých důkazů a náznaků sestavují fanoušci.

Když se budete sami snažit mapu najít, je v pravém doplním rohu, ale musíte si obrázek přiblížit. Co myslíte, může to být mapa Grand Theft Auto VI? To se pravděpodobně brzy nedozvíme, když hra má na PS5 a Xbox Series X/S vyjít až v roce 2025. Na PC ještě později.