Pokud v aktuální chvíli nemáte tak úplně do čeho píchnout, možná vás potěší nově spuštěné letní slevy na GOG.com. Kromě krásných slev na spoustu zajímavých titulů vás ale dost možná zaujme několik nových demoverzí pro několik chystaných a očekávaných her.

Fanoušky taktických akcí rozhodně potěší demoverze pro Desperados 3. V ní dostaneme možnost okusit první dvě mise i s krátkou ukázkou třetí.

Přijměte naší skromnou pozvánku k tichému naházení nepřátel do křoví a zakusení hardcore příběhové taktické stealth hratelnosti Desperados 3," lákají vývojáři na stránce obchodu.

Pokud byste se chtěli do minulosti vrátit trochu jiným způsobem, možná vám přijde vhod demoverze remaku System Shock z alfa verze hry. Případně si možná rádi sednete k demoverzi remaku akční sci-fi hry Destroy All Humans!, která nabízí první misi.

V demoverzích si také můžete zkusit Cris Tales, Vagrus - The Riven Realms: Prologue, Spiritfarer nebo CARRION.

Co se slev týče, tak Metro Exodus v Gold edici je za 29,19 euro, Prey v kompletní edici za 11,99 euro, A Plague Tale: Innocence za 15,29 euro, Dragon Age: Origins za 4,99 euro, GreedFall za 29,99 euro a třeba Disco Elysium za 29,99 euro.