Poprvé v historii série se konzolové verze bezplatné akce World of Tanks přenesou na bojiště s moderními tanky. Tvůrci ze studia Wargaming představili dosud největší aktualizaci, která přináší nový způsob hraní pro více než 21 milionů hráčů. Nové rozšíření dostalo název Modern Armor a tým Wargaming Chicago-Baltimore je nadšený, že se do hry dostávají zcela nové tanky a bitevní pole.

The Modern Armor startuje ve World of Tanks Console 27. 4. a navíc s možností hraní cross-play na PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S a Xboxu One.

Přečtěte si také: World of Tanks oslaví 60. výročí prvního letu člověka do vesmíru

Modern Armor uvrhne hráče do nových období, která budou existovat po boku původní verze World of Tanks zaměřené na druhou světovou válku. Hráči mohou vstoupit na bojiště v nejznámějších moderních tancích supervelmocí 20. století, jako jsou americký tank M1A2 Abrams a sovětský T-72BM.

TJ Wagner, kreativní ředitel World of Tanks Console, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme mít premiéru moderních tanků v rámci takového fenoménu, jakým je bezesporu World of Tanks. Naši hráči konečně dostanou do rukou některé z nejpopulárnějších tanků moderní doby. Všichni ve studiu tvrdě pracovali na dodání dosud největší aktualizace World of Tanks v novém prostředí pro různé konzole s Modern Armor.“

Na hráče čekají také nové mapy a další obsah, který bude teprve odhalen.