Před necelými 14 dny vydaná taktická strategie Shadow Gambit: The Cursed Crew bude poslední hrou od studia Mimimi Games. Vývojáři, kteří mají za sebou i Shadow Tactics: Blades of the Shogun a Desperados 3, oznámili konec. Fanoušci jsou velmi překvapeni a ptají se, co bude s nejnovějším titulem dál.

Dobrou zprávou je, že Mimimi Games netrápí finanční problémy. Kreativní ředitel Dominik Abé a generální ředitel Johannes Roth, kteří firmu založili, se rozhodli skončit. Dochází tak k postupnému útlumu, ale hráči Shadow Gambit: The Cursed Crew se letos mohou těšit na nový patch a další obsah.

„Zasvětit posledních deset a půl roku našeho života práci na stále ambicióznějších hrách si vyžádalo velkou osobní daň pro nás i naše rodiny. Po vydání Shadow Gambit jsme se rozhodli, že je ten správný čas upřednostnit naše blaho a zatáhnout brzdu, místo abychom se upsali dalšímu mnohaletému produkčnímu cyklu,“ vysvětlili.

Shadow Gambit: The Cursed Crew je dostupný pro PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5. Patch a aktualizace budou pro všechny platformy.