Microsoft Flight Simulator čeká příští týden významná aktualizace, která rozšíří a vylepší Japonsko ve hře. Japan World Update byl oznámen v rámci Tokyo Game Show a vyjde 29. 9. letošního roku pro všechny majitele hry.

Aktualizace vylepšuje Japonsko, přidává známé místní budovy, typickou přírodu a kulturu. Budete moci navštívit jednotlivá místa země vycházejícího slunce; například zátoka Matshushima, hora Fudži nebo Věž větrů. Dále šest detailních měst vytvořených pomocí fotografického 3D průzkumu ve vysokém rozlišení: Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokio, Utsunomiya a Yokohama. A také šest letišť: Hachijojima jižně od Tokia, Kerama a Shimojishima v Okinawě, Kushiro na Hokkaidu, Suwanosejima v Kagošimě a Nagasaki.

Přečtěte si také: Microsoft Flight Simulator vylepšil jihozápadní Německo

V současné době Microsoft Flight Simulator v Japonsku zahrnuje pouze tokijské letiště Haneda. Více už uvidíte v samotném traileru nahoře.

Microsoft Flight Simulator je dostupný na PC, prodává se i fyzicky a digitálně na Steamu a Microsoft Store. Předplatitelé Xbox Game Passu ho najdou v katalogu služby. Americká společnost plánuje hru později vydat na Xbox One, Xbox Series X a Series S.