Tahová taktická akce Mutant Year Zero: Road to Eden z roku 2018 měla své mouchy, ale v jádru to nebyla špatná hra. Její fanoušci teď mohou vyhlížet nový projekt studia The Bearded Ladies, který vzniká ve spolupráci s 505 Games. Jde o taktické dobrodružství Miasma Chronicles, v němž se vydáte na výpravu napříč postapokalyptickou pustinou, kterou rozvrací divoká síla známá pouze jako Miasma.

Vše se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti v Americe. Hrát budeme za Elvise, mladého muže, kterého jako dítě přivezli do hornického městečka Sedentary. Matka ho zanechala v péči robotického staršího „bratra“ a dala mu záhadnou rukavici, s níž může ovládat Miasmu.

„Vydejte se s bratry na výpravu napříč postapokalyptickou pustinou, abyste našli odpovědi, po kterých touží. Odpovědi, které mohou navždy změnit běh lidských dějin,“ láká tisková zpráva a slibuje napínavé dobrodružství v reálném čase s poutavým fantasy příběhem, taktické tahové souboje s RPG prvky, průzkum bohatého a krásného prostředí a možnost setkat se s obskurními postavami.

Během dobrodružství budete vylepšovat zbraně a schopnosti hrdinů.

Miasma Chronicles je v plánu na rok 2023 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.