Očekávaná akční adventura Marvel's Spider-Man 2 bude ze začátku postrádat dvě běžné funkce. Jednou z nich je režim New Game Plus. Ten má studio Insomniac Games v plánu do hry přidat do konce letošního roku v bezplatné aktualizaci. Ta zahrne ještě možnost opakovat mise.

„Na aktualizaci těchto funkcí pracujeme, ale nebudou v den vydání,“ potvrdil James Stevenson, ředitel komunikace a marketingu studia Insomniac Games.

Příběh Marvel's Spider-Man 2 můžete dohrát za víkend, protože jeho délka je přibližně 15 až 20 hodin. Pokud budete chtít dokončit vše, tak se dostanete na nějakých 30 až 35 hodin. New Game Plus vám umožní si kampaň zahrát znovu s dříve odemčenými schopnostmi.

Nedávno zástupci Insomniac Games upozornili, aby si hráči nezapomněli stáhnout day one patch. Ten s označením 1.001.002 opravuje a vylepšuje hru. Doporučení se týká těch, kteří kupují Marvel's Spider-Man 2 ve fyzické verzi. Titul vychází už zítra, 20. 10. 2023, na PlayStation 5. Nechybí české titulky.

O Marvel's Spider-Man 2 jsme v recenzi napsali/řekli: Marvel's Spider-Man 2 přináší to, co jsme milovali na prvním díle. Příběh nabízí velkolepé vypravování plné známých tváří a společně tak vytvářejí ten nejlepší videoherní příběh o pavoučím hrdinovi. Soubojový systém je skvělý a schopnostmi mu dodávají zábavný šmrnc.